Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

Polestar Insurance

Samenwerking Victor Insurance - Polestar

Polestar is het Zweedse onafhankelijke elektrische performance merk opgericht door Volvo Cars en Geely Holding. Sinds de oprichting in 2017, geniet Polestar van specifieke technologische synergieën met Volvo Cars en van aanzienlijke schaalvoordelen. Het hoofdkwartier van Polestar bevindt zich in Gothenburg in Zweden. De wagens worden in 10 markten verkocht verspreid over Europa, Noord-Amerika en in China.

Polestar produceert twee elektrische performance wagens. De Polestar 1 – een op kleine schaal geproduceerde elektrische, hybride GT met 609 hp, 1.000 Nm en een puur elektrisch bereik van 124 km (WLTP), het grootste bereik van een hybride auto wereldwijd. De Polestar 2, een elektrische performance fastback, is de eerste volledig elektrische auto van het merk met een hoog volume. De Polestar 2 werd in 2020 gelanceerd en is uitgerust met 300 kW en 660 Nm en heeft een maximum bereik van 470 km (WLTP).

In de toekomst zal de Polestar 3, een volledig elektrische performance SUV, aan het productassortiment worden toegevoegd, net zoals de Precept. Die laatste weerspiegelt de visie van het merk op het gebied van duurzaamheid, digitale technologie en design.

Samen met Victor Insurance, één van de grootste volmachtbedrijven ter wereld, kunnen klanten van Polestar hun elektrische performance wagens verzekeren bij Polestar Insurance . Victor is gespecialiseerd in het verzekeren van high performance elektische auto’s en biedt een specifieke verzekering die is afgestemd op elektrische auto’s. De verzekering biedt dekking bij wettelijke aansprakelijkheid en cascoschade. De hoogte van het eigen risico is instelbaar en de verzekering keert tot 1, 2, of 3 jaar lang een nieuwwaardevergoeding uit. Een ander voordeel is dat ook je laadpaal is meeverzekerd.

Polestar Insurance wordt aangeboden door Victor Insurance Nederland in samenwerking met Polestar. Polestar Insurance is een execution only verzekeringsaanbod. Dat betekent dat er mogelijk andere verzekeringen voor uw auto zijn, maar dat wij niet voor uw individuele situatie hebben beoordeeld of die andere verzekeringen goedkoper, uitgebreider of passender zouden zijn voor uw specifieke situatie. Wel hebben wij beoordeeld dat dit product voor u als berijder van Polestar in zijn algemeenheid een passend product is. Victor is geregistreerd bij de AFM onder licentienummer 12040087.

Documenten
Algemene voorwaarden
Voorwaarden autoverzekering
Voorwaarden ongevallen verzekering
Voorwaarden schadeverzekering inzittenden
Informatiedocument Personenautoverzekering Polestar