Online Diensten
VictorAssist
Broker Connect
Client Connect
InsureMyTesla
Verzekeraars

Over Victor

Wij zijn Victor: de toekomst binnen verzekeringen

Groot maar wendbaar, geworteld in een rijke geschiedenis maar gevoed door de nieuwste technologie.

Victor biedt u een unieke combinatie van wereldwijd bereik en een gespecialiseerde expertise. Het fundament van de nieuwe onderneming is gebouwd op vier pijlers: risico-analyse, technologie, distributie en kapitaal. Wij hebben het vermogen om risico’s te evalueren en risicobeheeroplossingen voor onze klanten te ontwikkelen en de ‘best-in-class’ technologie te gebruiken voor het distribueren van speciale verzekeringen via een uitgebreid netwerk.

Een wereldwijde samenwerking onder één merknaam geeft ons de mogelijkheid om de wereldleider op het gebied van verzekeringen en risicomanagement te worden en versterkt ons vermogen om brokers, klanten en verzekeraars van dienst te zijn. Daarnaast zijn er nog voordelen op het gebied van inkoop en het versterken van de zelfstandigheid van het volmachtbedrijf.

Mees & Zoonen gaat vanaf 2018 de nieuwe merknaam voeren, net als ENCON (Canada), Bluefin Underwriting (United Kingdom), Victor O. Schinnerer & Company (Verenigde Staten), Mees en Zoonen (Italië) en de activiteiten van Schinnerer in Bermuda. Mees & Zoonen gaat vanaf september 2018 verder onder de naam Victor Insurance Nederland.

Het is tijd om de verzekeringsonderneming van morgen te definiëren en een winnend model te vormen voor onze partners en voor onszelf.

 

Meer informatie kunt u lezen op victorinsurance.com