Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

Oplossingen

Oplossingen

Victor Insurance Nederland, voorheen Mees & Zoonen, begon bijna 300 jaar geleden in Rotterdam.

Wij richten ons op het leveren van gespecialiseerde en complexe oplossingen om tegemoet te komen aan de behoeften van gespecialiseerde advies- en bemiddelingsbedrijven, makelaars en hun klanten. Via “Facilities” bieden wij verzekeraars en advies- en bemiddelingsbedrijven toegang tot markt. Via “Specialities” bieden wij oplossingen voor complexe en nieuwe risico’s. Dat doen wij vanuit twee business units.

Property & Casualty

Victor Nederland is een specialist in bedrijfsverzekeringen en biedt een reeks individuele producten waarmee bedrijven een totaalpakket kunnen samenstellen zonder de beperkingen van lage limieten en verzekerde sommen. Wij zijn specialist in zakelijke brandverzekeringen waarbij wij verder gaan dan de reguliere markt. Onze specialisatie vertaalt zich terug in ons assortiment:

Mobility & Marine

Victor Nederland is uitgegroeid tot Victor’s Center of Compentence binnen Continentaal Europa voor mobiliteitsverzekeringen. Onze specialisatie vertaalt zich terug in ons assortiment:

Victor Claims Services

Victor biedt een totaaloplossing voor het beheer van alle claims in heel Europa. Als strategische partner zijn we in staat om centrale controle te hebben over het volledige programma in alle landen, inclusief toegang tot alle claiminformatie rechtstreeks vanuit één bronsysteem.