Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

Victor kan het!

Victor kan het!

Wij richten ons op het leveren van gespecialiseerde en complexe oplossingen om tegemoet te komen aan de behoeften van gespecialiseerde advies- en bemiddelingsbedrijven, makelaars en hun klanten. Via “Facilities” bieden wij verzekeraars en advies- en bemiddelingsbedrijven toegang tot markt. Via “Specialities” bieden wij oplossingen voor complexe en nieuwe risico’s. Dat doen wij vanuit twee business units: Victor’s Center of Compentence binnen Continentaal Europa voor zakelijke Brandverzekeringen en Mobiliteitsverzekeringen.

Property & Casualty

Wij zijn een specialist in bedrijfsverzekeringen en bieden een reeks zakelijke verzekeringsproducten waarmee bedrijven een passende oplossing kunnen samenstellen zonder de beperkingen van algemene uitsluitingen, lage limieten en (ontoereikende) verzekerde sommen. Wij zijn specialist in zakelijke brandverzekeringen waarbij wij verder gaan dan de reguliere markt. Onze specialisatie vertaalt zich terug in ons assortiment:

Mobility & Marine

Onze specialisatie vertaalt zich terug in ons assortiment:

Victor Claims Services

Victor biedt een totaaloplossing voor het beheer van alle claims in heel Europa. Als strategische partner zijn we in staat om centrale controle te hebben over het volledige programma in alle landen, inclusief toegang tot alle claiminformatie rechtstreeks vanuit één bronsysteem.