Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

Oplossingen

Oplossingen

Oplossingen voor gespecialiseerde en complexe risico's

Victor Insurance Nederland, voorheen Mees & Zoonen, begon bijna 300 jaar geleden in Rotterdam.

Wij richten ons op het leveren van gespecialiseerde en complexe oplossingen om tegemoet te komen aan de behoeften van gespecialiseerde advies- en bemiddelingsbedrijven, makelaars en hun klanten.

Hospitality

Victor Nederland biedt een breed assortiment aan verzekeringen voor de horeca tegen zeer concurrerende premietarieven. Onze innovatieve digitale oplossingen stelt het intermediair in staat risico’s correct te identificeren en te kwantificeren met geavanceerde profileringstools. Door risico’s af te stemmen op de juiste Victor-verzekeringsoplossingen, kan het intermediair uitgebreide, kosteneffectieve dekking bieden aan hun klanten en hen helpen dekkingstekorten te voorkomen. (meer informatie)

Larger Risks

Victor Nederland is een specialist in bedrijfsverzekeringen en biedt een reeks individuele producten waarmee bedrijven een totaalpakket kunnen samenstellen zonder de beperkingen van lage limieten en verzekerde sommen.

Wij zijn specialist in zakelijke verzekeringen. Ons unieke bedrijfsverzekeringsprogramma gaat verder dan de reguliere markt en omvat optionele dekkingen, zoals cyberverzekering, alle bouwrisico’s, bestuurdersaansprakelijkheid en een verzekering voor materieel op het land.

Affinity business

Is een uitdagende verzekeringsmarkt voor een bepaald product een belemmering voor de verkoop van het product? Victor Nederland kan een concurrerend Business-to-Business-to-Consumer verzekeringsprogramma ontwerpen en eenvoudig integreren in het verkoopproces. Ons geavanceerde technologisch platform biedt de mogelijkheid tot een volledig geintegreerde Costumer journey, duidelijke informatiestromen, evenals het bijhouden en analyseren van waardevolle gegevens.

(New) Mobility

Victor Nederland is uitgegroeid tot Victor’s Center of Compentence binnen Continentaal Europa voor mobiliteitsverzekeringen.

Victor wil zijn positie binnen het Mobility-segment en als centraal knooppunt binnen Europa aanzienlijk verbeteren. Een ambitie die ook aansluit bij de ambitie van MarshMcLennan.

Daarnaast zijn er een aantal ontwikkelingen waarneembaar: de markt collectiviseert en internationaliseert, waardoor steeds meer relaties zich wenden tot partijen die over de landsgrenzen verzekeringsprogramma’s kunnen ontwikkelen. Victor is uitstekend gepositioneerd om dit soort klanten adequaat te bedienen. De mobiliteitspropositie van Victor is gebaseerd op een aantal pijlers en het principe dat Victor altijd een oplossing wil bieden

Victor Claims Services

Victor biedt een totaaloplossing voor het beheer van alle claims in heel Europa. Als strategische partner zijn we in staat om centrale controle te hebben over het volledige programma in alle landen, inclusief toegang tot alle claiminformatie rechtstreeks vanuit één bronsysteem.