Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

LYNK & CO Insurance

Met de mogelijkheid om de auto te delen

Steeds meer mensen hoeven niet per se een auto te bezitten, maar hebben er wel een nodig. Steeds meer mensen vinden de beleving belangrijker dan het bezit. Steeds meer mensen geven om duurzaamheid. LYNK & Co wil het eerste mobiliteitsmerk worden dat de wensen van de klant op de eerste plaats zet en niet de auto.

Samen met Victor Insurance, één van de grootste volmachtbedrijven ter wereld, kunnen Members van LYNK & Co hun auto verzekeren bij LYNK & CO Insurance. De verzekering biedt dekking bij wettelijke aansprakelijkheid en cascoschade. De hoogte van het eigen risico is instelbaar en de verzekering keert tot 1, 2, of 3 jaar lang een nieuwwaardevergoeding uit. Maar het belangrijkste voordeel is dat wij jou willen verzekeren, terwijl wij begrijpen dat jij je auto ook zal delen met anderen.

Schade tijdens het delen is niet verzekerd op je eigen autoverzekering bij LYNK & CO Insurance. LYNK & Co heeft hiervoor een aparte speciale verzekering afgesloten.

LYNK & Co Insurance wordt u aangeboden door Victor Insurance Nederland in samenwerking met LYNK & Co. LYNK & Co Insurance is een execution only verzekeringsaanbod. Dat betekent dat er mogelijk andere verzekeringen voor uw auto zijn, maar dat wij niet voor uw individuele situatie hebben beoordeeld of die andere verzekeringen goedkoper, uitgebreider of passender zouden zijn voor uw specifieke situatie. Wel hebben wij beoordeeld dat dit product voor u als berijder van LYNK & Co in zijn algemeenheid een passend product is. Victor is geregistreerd bij de AFM onder licentienummer 12040087.

Documenten
Algemene voorwaarden
Voorwaarden autoverzekering
Voorwaarden ongevallen verzekering
Voorwaarden schadeverzekering inzittenden
Informatiedocument Personenautoverzekering LYNK & Co