Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

Nieuws

Fred Willemze nieuwe algemeen directeur Victor Insurance Nederland

Rotterdam, 16 december 2019 – Vandaag maakt Victor Insurance Holdings, ‘s werelds grootste volmachtbedrijf, de benoeming bekend van Fred Willemze (58) tot algemeen directeur van Victor Insurance Nederland. Willemze behoudt tevens zijn rol als Director Strategic Partnerships voor Victor Insurance International. De benoeming gaat per direct in.

Fred Willemze is 39 jaar werkzaam in de verzekeringswereld en heeft diverse leidinggevende functies bekleed bij Marsh, Mercer Marsh Benefits, XL en Achmea. Voordat hij in juli 2019 de rol van Director Strategic Partnerships op zich nam, gaf hij leiding aan Victor Insurance in Europa. In zijn nieuwe, uitgebreide rol, ziet Willemze toe op de verdere ontwikkeling van Victor Insurance in Nederland vanuit het kantoor in Rotterdam.

Toekomst binnen verzekeren

“De afgelopen jaren ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen van Victor Insurance Nederland”, aldus Willemze. ”Er is gebouwd aan een robuust, innovatief en groeiend volmachtbedrijf. Met de nieuwste technologie kunnen wij participeren op de vele ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt. Ik kijk ernaar uit om met mijn collega’s verder te bouwen aan onze groei in samenwerking met het intermediair. Daarnaast speelt Victor Insurance in Nederland een belangrijke rol in de ontwikkeling van Europese, grensoverschrijdende oplossingen. Hier werken wij samen met onze internationale distributiepartners, waaronder grootschalige affinity partners en digitale platforms. Zo werkt Victor aan de toekomst binnen verzekeringen!”

Groeistrategie

Willemze blijft lid van het Executive Committee van Victor Insurance International. Anthony Stevens, directeur van Victor Insurance International, is enthousiast over de benoeming van Willemze: “De brede ervaring van Fred in de verzekeringsbranche, en de leidende rol die hij de afgelopen jaren vervulde in de eerste fase van de ontwikkeling van Victor Insurance in Europa, maken hem de perfecte persoon om de groei van Victor Insurance in Nederland én daarbuiten voort te zetten.”