Online Diensten
Hospitality
Broker Connect
Client Connect
E-cars
Verzekeraars

Camptoo Dagverzekering

De ‘Camptoo Dagverzekering’ voor schade tijdens de verhuur via Camptoo  

Schade tijdens het delen (de verhuur) van een Camper of Caravan is niet verzekerd op de eigen verzekering van de eigenaar. Victor Insurance heeft hiervoor een aparte speciale aanvullende verzekering ontwikkeld: de Camptoo Dagverzekering voor Campers of Caravans. De polisadministratie en schadeafhandeling wordt gedaan door Victor Insurance Europe B.V. namens Helvetia Global Solutions Ltd, een Zwitserse verzekeraar uit 1858. De pechhulp wordt door Allianz uitgevoerd. Camptoo is natuurlijk geen verzekeraar of verzekeringsagent. Daarom werken zij samen met Marsh B.V. De Camptoo Dagverzekering, wordt aangeboden door Marsh en is een zogeheten “execution-only verzekeringsaanbod”. Victor Insurance Europe B.V. , één van de grootste Volmachtbedrijven wereldwijd, treedt op als gevolmachtig agent namens Helvetia Global Solutions Ltd.

De ‘Camptoo Dagverzekering Camper’ vergoedt schade veroorzaakt met of ontstaan aan de camper die via Camptoo wordt verhuurd, tijdens de verhuurperiode.  

  • Verzekerd is de schade die de huurder of bestuurder tijdens de huurperiode met of door de camper veroorzaakt aan een ander. Dit is de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid.
  • Verder is de schade aan de camper zelf, inclusief schade in het verkeer door een ongeval of botsing, verzekerd. Dit is de Volledig Casco dekking. Ook hulp bij een ongeval of uitval van de bestuurder door ziekte of een ongeval is meeverzekerd.

De ‘Camptoo Dagverzekering Caravan’ vergoedt schade aan de caravan die via Camptoo wordt verhuurd, tijdens de verhuurperiode.  

De Camptoo Dagverzekering is vooralsnog alleen beschikbaar voor (ver)huurders in Nederland en België.

Documenten
NEDERLAND
Voorwaarden Camptoo Dagverzekering Camper Model VW_CV 2022-1 versie NL03-22
Informatiedocument Camptoo Dagverzekering Camper 2022-1 versie NL03-22

Voorwaarden Camptoo Dagverzekering Caravan Model VW_TCV 2022-1 versie NL03-22
Informatiedocument Camptoo Dagverzekering Caravan 2022-1 versie NL03-22

BELGIË
Voorwaarden Camptoo Dagverzekering Camper Model VW_CV 2022-1 versie BE03-22
Informatiedocument Camptoo Dagverzekering Camper 2022-1 versie BE03-22

Voorwaarden Camptoo Dagverzekering Caravan Model VW_TCV 2022-1 versie BE03-22
Informatiedocument Camptoo Dagverzekering Caravan 2022-1 versie BE03-22